Fibbrizzo kérdése:
Érdemes szobafestő válalkozást inditani?
Figyelt kérdés
Most nagyon keresik a szakambert valalkozonal melozok csak nyugdijba megy .Valalkozok tanacsat kernem privatba megerne e ? Tudom attol fugg mekkora ismeretseg es legyen ki hivjon festeni.2019. márc. 14. 13:33
1/8 A kérdező kommentje:
Es egyeni valalkozokent persze.
2019. márc. 14. 13:34
2/8 anonim válasza:
Van szakképzettséged? Ha van, és jól dolgozol, akkor feltétlenül érdemes kiváltanod a vállalkozóit.
3/8 A kérdező kommentje:
Igen jol dolgozom ha marasztal mindig a fonokom .Csak kicsit felek hogy nehezen idul majd be
2019. márc. 14. 16:45
4/8 anonim válasza:
Nem fog nehezen beindulni. Szakember mindig kell. Inkább attól tarts, hogy nem fog beleférni az idődbe a sok meló.
5/8 anonim válasza:
Én azt mondom vágj bele,az első 2-3 hónapra legyen félretett pénzed, amig átállsz jogilag is a maszek létre,meg hogy legyen kitartasod az első par munkad kifizeteseig, de utana 100% biztos vagyok benne,hogy örülni fogsz,hogy belevagtal. En tervezo mérnök vagyok, de ezelott majdnem 10 évig kivitelezésben dolgoztam,projektvezetokent, azt latom,hogy a szakipari munkák nagyon jóó fizetnek most,es tenyleg hatalmas a hiány,csoszerelot pl nagyítóval nem találsz akinek van szabad kapacitása idenre mar szinte, es Ugyanez a szarazepitokre,villamos stb. Szoval ha valamikor akkor most erdemes belevágni. Amire viszont kiemelten Figyelj: Korrektseg, jo munkavegzes, becsületes elszámolás, emberi oldal. Ha ezekben is jo vagy akkor életed végéig jol meg fogsz elni mert keresni fognak es ajánlani. Remelem Segítettem a valaszommal vmit:)! Udv!
6/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm
2019. márc. 15. 19:55
7/8 anonim válasza:
Ha jó szakember vagy ilyennel mindig érdemes vállalkozni. Magyarországon régebben is, mikor volt elég melós, jellemző volt, hogy a jó szakember kevés volt. Azok, akiknek jó érzéke van megtervezni hogyan nézzen ki egy szoba, és ízlésesre megcsinálni. Ha valaki ilyen szakember, bármikor indíthat vállalkozást mert idehaza kapkodni fognak érte.
8/8 anonim válasza:
Hirdess facebookon hogy festest vallasz. Legyen facebook oldalad.
Lepj be helyi adok-veszek csoportba a lakohelyednel es ird hogy inditottal vallalkozast es veszel fel megrendeleseket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!