Van valakinek abban tapasztalata, hogy a biztosítóknál a "kezdő jutattás" hogyan működik?
A biztosító 3 hónapig x összeget ad, mint kezdő jutattás/fizetés. És mi történik akkor, ha utána felmond az illető? Milyen kötelességei vannak a cég felé? Kötés mennyiség kell vagy vissza kell fizetni ha x időn belül felmond az ember?
Köszönöm :)
Szerződés függő.
Nálunk anno, a minket foglalkoztató multi és a biztosító cég kötött erre szerződést, hogy 3 hónapig fix bér teljesítménytől függetlenül. Aztán persze a vásárlók nem nagyon akartak kötni, max egy-két utasbiztosítás volt, mi meg nem nagyon akartunk "házalni", így miután közölték, hogy akkor innentől teljesítménybér, akkor felálltunk páran a biztosítózásból, de amiket oktattak meg vizsga, az hasznukra vált később is.
Azt hiszem mi ismerjük egymást, ha már korábban tettél fel olyan kérdést, ami arról szólt, hogy be kell mutatni a biztosítót röviden.Ez kb február elején lehetett.
Ha magadra ismersz, akkor. A 3 hónap alatt, lesz egy fix béred, és mellé egy jutalék. A jutaléktáblából egy fix részt kapsz, kontakt szám alapján. 3. hónap után, kapsz egy határozatlan szerződést. Onnantól a béred is módosul.Pontosabban a jutalék, mert ha nem dolgozol elég eredményesen, akkor kisebb lesz a jutalékkulcsod.
Szerződés kötésre nem fognak kötelezni. Az a te plusz pénzed. Persze, hamarabb megválnak tőled, mint egy olyantól aki sokat köt.
Jutalék visszaírás nem lesz. Az a független bizt. közvetítőknél van.
KÖszönöm az eddigieket.
3. Neem, az nem én voltam. Illetve nekem független bizt. közv.im van.
Nem is a szerződés visszafizetés lenne itt a kérdés hanem a fix bér miatt van e valami kötelességem a cég felé ha mégis felmondanék pl. 4. hónapon után?! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!