Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Támadt egy ötletem szerintetek...

Támadt egy ötletem szerintetek megtudom ezt valósítani KickStarteren?

Figyelt kérdés

Szóval van egy ötlet, ami elég nagy célcsoportot érint (Gamerek) és ezt szeretném valahogy valóraváltani.

Ez egy fizikai tárgy.

Nekem nem is nagyon ahhoz kellene a pénz hogy ezt előállítsam, mert egydarabot megtudod csinálni még nagy nehezen, hanem ahhoz hogy csináljak egy céget +weboldalt és beinduljon ennek az eladása nagyobb mennyiségben.

Na itt jőn képbe a kickstarter. Szerintetek ezt így ilyen módon meglehet oldani?

Tudom mondták h M.o. nem nagyon lehet ilyet, de mivan ha csinálnék egy online kulfoldi bankszámlát?

Ha valaki jártas ebben írjon privit, még lehet hogy társat is keresnék ehhez az egészhez, és szerintem ez tuti biznisz ha beindul ;)

2019. márc. 13. 22:18
 1/7 anonim ***** válasza:

Milyen jellegű tárgy? Megmunkálni, fröccsönteni, szerelni kell?

Mennyire lenne népszerű?

Mást is akarsz majd gyártani?

2019. márc. 13. 22:58
 2/7 anonim ***** válasza:

A kickstarter szabálya, hogy legyen prototípus.

Weboldal nélkül neki se indulj.

Külföldi cég kell, az meg alapjangon 500 ezer, de inkább több. Plusz ki kell utazni.

2019. márc. 14. 06:01
 3/7 A kérdező kommentje:

Nem, tényleg nem nehéz megcsinálni. Nem elektrpnikai cucc, egy kis barkácsolás éd megvan, egy gamer asztalról lenne szó, egy olyan extrával amit mindenki szívesen venne.

Most nem értem, ne induljak neki weboldal meg cég nélkül? Ezek benne lennének vagy 2 millio ftba.. a kickstarternek pont ez a lényege hogy ehhez ad löketetet.. nem értem miért kellene weboldal és cég..

2019. márc. 14. 07:40
 4/7 anonim ***** válasza:
Gondolom azért kell, mert sok volt a kókler akik csak pénzhez akartak jutni.
2019. márc. 14. 08:33
 5/7 A kérdező kommentje:
Szerintem te tudod rosszul, cég nélkül is lehet.
2019. márc. 14. 15:24
 6/7 anonim válasza:
Szerintem jó ötlet. De valóban kell cég és külföldi
2019. márc. 24. 17:21
 7/7 anonim ***** válasza:
Ne hallgass rám csináld meg. Csak a 40%-t le kell adóznód, meg 10%elvesz a Kickstarter és a bankok. Maradt a fele. Biztos megéri.
2019. márc. 24. 22:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!