Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Mennyibe kerül egyéni vállalko...

Mennyibe kerül egyéni vállalkozónak lenni? Milyen ktg-ek vannak havonta?

Figyelt kérdés

Onnantól gondolom, hogy a kiváltása az igazolványnak mennyibe kerül, és a többi...

Köszi Heves megyéből (Eger)!

Ilyeneket már találtam kiírva: http://www.gyakorikerdesek.hu/uzlet-es-penzugyek__sajat-vall..

http://www.gyakorikerdesek.hu/uzlet-es-penzugyek__sajat-vall..

2010. júl. 2. 17:15
 1/5 A kérdező kommentje:
Kérik hozzá a végzettséget igazoló papírt (kiváltáshoz)?
2010. júl. 2. 17:18
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

a vállalkozói igazolvány kb 10-15k Ft-ba kerül ha minden igaz.

nm drága dolog. viszont vállalkozónak lenni már az.

havonta kb 30-50e Ft minimum az, hogy létezel. hisz adóznod kell, járulékokat fizetni, mindezt úgy, hogy nem adtál el semmit. Plusz a könyvelőt is meg kell fizetni.

tehát úgy számolj, hogy havonta egy 50 elmenne szerintem. Ha ennél kevesebből kijönnél, akkor az jó, de jobb ha rászámolsz így kicsit.

2010. júl. 2. 19:53
 3/5 A kérdező kommentje:
Köszi! Még átgondoljuk nagyon a dolgot.
2010. júl. 3. 10:24
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
ez az A verzió. a B ami működHET! nem biztos, hogy fog. van valami olyan dolog, hogy ha nappali suliba jársz akkor nem kell fizetned magad után semmit.választasz egy szakmát beiratkozol és oda fizetsz havi 15-25 tandíjat.pontosan nem tudom mennyit spórolsz így de azt tudom, hogy páran ilyen okoskodtak a környezetemben.remélem valamit segítettem.
2010. júl. 4. 07:50
 5/5 anonim válasza:
Nem tudom ki hogyan intézi Ügyvéd segítségével hogy minden tuti legyen Mi most fizettünk ki 115 ezret,de így el is fogadtak mindent elsőre.De azért ez csak a kezdet tudnod kell.
2010. júl. 4. 18:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!