Nincs fodrász szakmám de szeretnénk nyitni a garázsban egy férfi fodrászatot?
Figyelt kérdés
Az volna a kérdésem en szakma nélkül vághatom az emberek haját?2019. febr. 25. 23:14
1/15 anonim válasza:
Nem. Ha legálisan szeretnéd csinálni, kelleni fog hozzá a papír és az sem mindegy, hogy milyen. Van, amivel dolgozhatsz alkalmazottként szalonban, de saját üzleted nem lehet és van, amivel saját üzletet nyithatsz.
2/15 A kérdező kommentje:
Szóval csak ugy mene hogya meg nyitom a céget és felveszek egy fodrászt?
2019. febr. 25. 23:32
3/15 anonim válasza:
Szerintem igen. Nem kell oda papír, szólsz az ismerőseidnek és keresel egy kis pénzt. Az én fodrásznőm pl házhoz jár, semmilyen papírja nincs, de ebből él. Hajrá!
4/15 A kérdező kommentje:
Hivatalosan szeretném csinálni
2019. febr. 25. 23:37
5/15 anonim válasza:
Hivatalosan...
Már maga a vállalkozáshoz kell 1 szakképzett személy. Ez lehet egy alkalmazott is. Elég csak papíron.
Te, meg papíron gyakornok/tanuló státuszban dolgozol.
Azaz papíron a képzett a fodrász, te meg az inas.
Ennyi.
6/15 anonim válasza:
5.-vagyok.
Még annyit, hogy ez így nem megy KATA-sként! Egy BT.-t minimum kell alapítani.
7/15 A kérdező kommentje:
Őszinte leszek egy kis faluban lakom , es nem mene anyira hogy bárkit is tudnék fizetni magan mellet akinek papírja van , sajnos
2019. febr. 25. 23:51
8/15 A kérdező kommentje:
Es pontosan mit kéne nyitnom ceg, bt, kata?
2019. febr. 26. 00:01
9/15 anonim válasza:
Pláne, hogy bt is lehet katás...:-)
10/15 anonim válasza:
Katas egyéni vállalkozó csak ne fodrász legyél, hanem szylist
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!