Hogyan lehet ilyen stílusú hajat növeszteni?
Figyelt kérdés
Körülbelül milyen hosszúra kell növeszteni? Mennyi ideig tart a növesztés? Amíg növesztem, milyen stílusú hajat érdemes vágatni?
A másik, hogy a hajam most eléggé egy csomóban áll, ha hosszabb lesz, könnyebb lesz szétválasztani a tincseket?
Link:
18/F
2019. febr. 1. 08:37
1/3 anonim válasza:
Erre nincs jó válasz. Ha 0-s geppel volt vagva akkor fel ev. Ha mar alapbol hosszabb akkor par honap
2/3 anonim válasza:
Mi az hogy hogyan kell? A hajad nől magától, nem kell külön megkérni rá :D
Egyébként azt sem írtad le, hogy milyen típusú hajad van. Egyenes? Hullámos? Göndör? A képen lévő palinak (bár nem vagyok szakértő) hullámos haja lehet, ami szintén kevés infó, mivel mellesleg nekem is hullámos hajam van, de ennél sokkal erősebb (lásd 1 éve nem használok fésűt, fél éve növesztem és magától úgy áll be mintha beszárítanám, egyszerűen alig kócosodik).
Ha valami tüsi hajad van, abból sosem lesz ilyen sajnos.
3/3 anonim válasza:
Nekem ilyen, ha nem vágatom le és elalszom a hajam. :) Engem nagyon szokott zavarni, ha ilyen a hajam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!