Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Össze lehet növeszteni a...

Össze lehet növeszteni a hajam alsó-felső részét?

Figyelt kérdés

Jelenleg ilyen hajam van: [link]

Viszont szeretném "összenöveszteni", hogy mindenhol egyforma hosszú legyen.

Ha hagyom nőni mindenhol, akkor fodrász majd megtudja úgy igazítani, hogy egyforma legyen? (Tudom, akkor a tetejéből kell vágni)

#fodrász #haj #top bun
2018. nov. 4. 17:50
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

persze, én is ezt csináltam.

Csak hagyod nőni oldalt meg hátul. Ha nagyon zavar, hogy felül már túl hosszú, akkor vágass belőle, de szerintem nem muszáj.

Én már kb fél éve össze tudom fogni az egészet, mert olyan hosszú mindenhol. De a felső rész még mindig hosszabb, de igazából nem zavar és tetszik is.

Ha most hagyod nőni, és levágatod felülről hogy ugyanakkora legyen,csak magaddal szúrsz ki, mert több ideig fog furán/hülyén kinézni

2018. nov. 4. 18:45
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Tetejéről ne vágass semmiképp. Szépen hozzánő idővel. Türelem kell és ha jól fogod össze maximum 9-12 hónap alatt nem is látszik copfban a különbség. Ricinus olaj fejbőrre kenve segíti a hajnövekedést. Cink (Ca,Mg,) komplexben pedig belülről támogatja. A bőr is szebb tőle.
2018. nov. 7. 14:54
 3/4 A kérdező kommentje:
Valoban használ a ricinus olaj? Nagyon megoszto véleményeket olvastam. Sokan nem ajánlják
2018. nov. 7. 15:05
 4/4 anonim ***** válasza:

Én csak jót tudok róla mondani. Fényesebb, erősebb tőle a haj. Tényleg gyorsabban nő.

Nehéz kimosni a hajból, 2-3 újramosás kell, de megéri a fáradozást.

Hajpakolásként használom. Fürdősapira még törölköző tekerek, mert a hajszálak tobozszerű rétegei a melegre nyílnak fel és szépen mélyebben tud hatni az olaj.

Néha hajszárítóval is rámelegítek.

Havi 1x,2x elég használni

Olcsó, gyógyszertárban beszerezhető. Gyulladácsökkentő, gombaölő.

Nekem bevált.

2018. nov. 8. 00:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!