Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Méh telep nyitása költséges...

Méh telep nyitása költséges folyamat?

Figyelt kérdés
Szeretnék egy méhtelepet nyitni!Ezt csak több tízmillióval lehet elkezdeni?Nem elég egy terület és mérlegek,konténerek és az engedélyek?
2019. febr. 17. 20:58
 1/5 anonim ***** válasza:
22%

"Ezt csak több tízmillióval lehet elkezdeni?"

Csak a hitelesített mázsamérleg kerül 40 millióba. Mellé még hozzá kell csapni párszáz milliót és mehet. Feltéve hogy megkapod az engedélyeket. Az sem biztos hogy el tudod adni vasat, papírt, stb..

2019. febr. 17. 21:08
 2/5 A kérdező kommentje:

Jó vicc!40millió egy mérleg!

www.merlegaruhaz.hu/merlegek/hitelesitett-lapmerlegek?product_id=60

2019. febr. 17. 21:12
 3/5 anonim ***** válasza:
25%
A kérdés jó, csak rossz helyen kérdezed mert ebben az országban csak másokat lehúzó embereket találsz. Ha az ő tehenük megdöglött, dögöljön meg másé is. Ennek ellenére ha egy-egy MÉH-ben jársz, azért érdeklődj. Például Csornán családi ház udvarából és kertjéből alakítottak ki MÉH-telepet. Ugyanilyet Győrben kettőt is láttam, és ismerem őket, tudom hogy nem volt több pénzük 1-2 százezer Ft-nál. Azért is válaszoltam, mert az egyik a mérleget tőlem vette 3000, azaz háromezer Ft-ért.
2019. febr. 17. 21:40
 4/5 anonim ***** válasza:
Kérdező és egy 1,5 méteres lapmérleggel hogyan mérsz meg 50 tonnás kamiont? Ezzel még egy sima kistehert sem tudsz.
2019. febr. 18. 11:11
 5/5 A kérdező kommentje:
Az már más!De az sem 40 millió!Max 5milla.
2019. febr. 18. 14:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!