Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Amway. Az Amwayon belül...

Amway. Az Amwayon belül melyik képzési rendszert érdemes választani? Dimanond Alliance, Schwarz Global, vagy Net 21

Figyelt kérdés

2019. febr. 2. 00:10
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:
Többet írtátok, hogy MLM-be nem csatlakoztok. Ez rendbe van, de ez nem válasz a kérdésre. Szerintem tisztelni kellene a másik embert legalább annyira, hogy olyanok írjanak akiknek van személyes tapasztalatuk a fenti három képzési rendszerrel.
2019. febr. 9. 08:38
 12/22 anonim ***** válasza:
0%
Én csalatkozást írtam!
2019. febr. 9. 12:17
 13/22 anonim ***** válasza:
Ez a Schwartz biztos, hogy árja? :P
2019. febr. 11. 08:01
 14/22 anonim ***** válasza:
43%
Nem valószínű, az árják rabolva, gyilkolva szereznek pénzt, nem az eszükkel.
2019. febr. 11. 09:34
 15/22 anonim ***** válasza:

@6

Sosem az számít, hányan vannak fölötted egy hálózatban.

A lényeg, hányan vannak "alattad", s azok mekkora forgalmat generálnak.

2019. ápr. 26. 17:48
 16/22 anonim ***** válasza:
87%
Ha MLM-es vagy akkor még most hagyd abba és menj el szépen ALDI-pénztárosnak. Ott legalább pénzt is fogsz keresni, és nem kell leépíteni a komplett családi és társas kapcsolataidat az ócska tukmálással.
2019. jún. 6. 12:00
 17/22 anonim ***** válasza:
55%

Bármelyik képzési rendszert választod, jól teszed, mindegyik jó.

Azonban, üzletet ne építs az Amway-ben!

Gidófalvi sem ott van már (nem véletlen), pedig ő volt ott az egyik legnagyobb név. Ha valódi, biztonságot és nem kevés pénzt hozó üzletet akarsz, akkor nézd meg, hogy mit csinál Attila, miután otthagyta a sokmillió tagú hálózatát, s a havi 100 millás fizetését!

2019. júl. 6. 06:37
 18/22 anonim ***** válasza:
Hol keresett Gidófalvy 100 milliót havonta? Jó az 20-nak is. Igaz az is szép summa. Elfogadnám :)
2021. máj. 26. 03:54
 19/22 anonim ***** válasza:
62%
Otthagyta? Kirúgták: [link]
2021. máj. 26. 08:18
 20/22 anonim ***** válasza:
Itt olvastam hogy azért rúgták ki mert szállított az orosz piacra, még mielőtt nyitott arra az Amway. Meg a Blikk cikkébe is benne van hogy gyűléseket szervezett, engedély nélkül. Gondolom saját zsebre akart dolgozni. Úgy hogy ki hagyta belőle az Amway t
2021. máj. 26. 09:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!