Katás vállalkozás támogatás?
Figyelt kérdés
Üdv.25éves Szárazépítő(gipszkartonszerelő) vagyok,és elhatároztam maham,hogy katás egyéni vállalkozó leszek,legalábbis megpróbálom.Melók már most levannak fixelve,ezzel nincs is baj,viszont egyik ismerősöm mondta,hogy van mindenféle állami támogatás amit igénybe lehet venni.Hát én rágugliztam de nem nagyon találtam érdemi infót erről.Valaki tudna segíteni ebben?Van valamilyen támogatás amit lehet igényelni KATA-s egyénivállalkozás indításánál? Köszönöm!2019. jan. 18. 16:19
1/2 xswerdy válasza:
szoktak lenni pályázatok kezdő vállalkozónak. Van, ami csak munkanélküliek vállalkozóvá válását támogatja, úgyhogy esetleg érdemes először eljönni a munkahelyedről, egy kis időre munkanélkülivé válni. Ilyesmi pályázat elég sűrűn szokott lenni.
2/2 anonim válasza:
1 hónap munkaügyis regisztráció után pályázhatsz 6 havi bér és jarulek tamogatast ( nem csak kata lehet! Érdemes az összes lehetőséget megnézni, nem feltétlen a legegyszerűbb a legjobb.),illetve ha van 4-6 milliós ingatlanfedezeted vagy legalább 1 fő aki minimálbért keres és elmegy kezesnek neked, + 4-500.000 Ft önerőd, akkor 2-3 millió vissza nem térítendő támogatást is igénybe vehetsz 2-3 év kötelező fő állású vállalkozó fenntartási kötelezettség mellett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!