Érdemes végrehajtó irodát nyitni?
Rendelkezel a megfelelő képesítéssel egy végrehajtói iroda nyitásához?
Végrehajtó irodát nem lehet csak úgy nyitni mint egy cukrászdát. Nem vagyok cukrász, de felveszek olyan valakit aki az...
A végrehajtói helyeket Magyar Bírósági Végrehajtói Kar hírdeti meg és ezekre lehet pályázni. Aki elnyer egy helyet az nyithat ott irodát. Ha egy jogász elnyer egy végrehajtói helyet akkor max ő vesz fel téged és nem te őt.
Tavaly nyáron volt pályázat. Vagy 30 új végrehajtót neveztek ki. Ezeket már betöltötték, de álítólag idén lesznek újabb helyek.
Én kórházat alapítok kedden, cipész vagyok eredetileg ,de felveszek olyanokat akiknek van 2 betű a neve elött aztán csak működhet. Eredetileg saját országot akartam, de hova? Kezdjek harcolni? Minek? Érdekelne mennyi idős vagy, 16 év alatt ide nem lehet regisztrálni.
Behajtó irodát tudsz alapítani a végrehajtó kicsit más meg háát jogi személy is a behajtó meg nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!