Ciki, hogy magánvállalkozóként nincs saját autom?
Magánvállalkozo vagyok 9 éve, de nincs saját autom. Szivesen veszem igénybe a tömegközlekedést, mert nagyon sok mindent közben eltudok intézni telefonrol.
Adodott olyan helyzet a baráti körömben, h kinevettek, h nem vagyok hiteles vállalkozo, h nincs saját autom (persze az is minimum BMW, Mercedes stb lehet szerintük). Szerintetek ez dönti el h vki jo vallalkozo-e legyen? nagyon elszomorodtam, h igy nekem álltak. Jol megy az üzlet, sokat dolgozok. Megtehetném, h vegyek drága holmikat, autot, de a képmutatás, rongyrázás nem az én vilagom...
Hát én is ezt írtam az 1-es válaszomban: azok nem barátok, hanem haverok.
A barát elfogad úgy, ahogy vagy :-)
Amúgy ha a mérce önmagad, akkor nem ciki.
Ha a felszínes világ a mérce, akkor ciki, vagyis akik külsőségek lekötnek azoknak ciki, hogy nincs autód.
Magukból indulnak ki.
Ha nem szükséges, akkor úgy vagy jó, ahogy vagy.
Egyik ügyfele a tesómnak nagyon komoly karmester. Sponzor autóval jár, de azt se sokat, mert évi 8-9 hónapot külföldön melózik. Nincs autója, ha nem lenne inkább taxival járna. Komolytalan? Nem hinném.
Aki Bmw-vel jár számomra az a komolytalan. Megbízhatlan. Szomszédban 1 év alatt 2 6-s Bmw adta meg magát, ugyanazzal a hibával. 10 millió volt a teljes motor és váltó csere. Lexust vettek utána.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!