Saját webshopot szeretnék nyitni, viszont a termékek megrendel érsében kellene egy kis segítség. Tud ebben valaki segíteni, aki jártas benne?
8-as vagyok és épp ma olvastam (azt hogy igaz-e, még nem tudom, mert nem volt időm utána nézni), hogy az Európai Unióban dec.1-től nem lehet olyan megkötést alkalmazni az online webáruházakban, hogy x országba nem ad el.
Tehát ezen túl (dec.1) bármely külföldi webáruház KÖTELES lesz eladni más országba is.
Szóval így nyiss webáruházat.
Még valami: tudod, hogy egy webáruház indításához milyen dolgokat KÖTELEZŐ feltünteni az oldalon? ÁSZF, garancia, adatvédelmi tájékoztató/nyilatkozat, stb. Van vállalkozóid? Ismered az adózását?
Amíg ezekről nem tájékozódtál, addig nem javaslom, hogy elindítsd, mert ha beleszaladsz egy NAV-os próbavásárlóba/ellenőrzésbe, akkor sok tízezer ft-ba fájhat (esetleg százezer) a büntetés.
".A beszerzési folyamatokról lenne pár kérdésem,akár pü-ben."
"A kérdésemre szeretnék választ..."
Vicces vagy - még mindig nem tudjuk, mi a kérdés?
ez egy kicsit olyan mintha fodrászatot szeretnél nyitni és itt kérdezgetnéd az embereket, hogy hogyan kell hajat vágni.
a vállakozások, meg a kereskedelem lényege mindig is az volt, h te valamihez értesz amihez a másik nem, ezért az illető fizet neked, te meg leemeled a hasznot, mindketten jól jártok.
viszont ha te nem értesz a kereskedelemhez, akkor milyen alapon húznád le belőle a hasznot? ne hidd h mások megcsinálják majd helyetted, akiket kérdezgetsz. lehet h 1-2 kérdésre kapsz választ, de egyre több kérdés fog felmerülni, egyre bonyolultabak, amikre csak úgy találod meg a választ, ha rászánsz egy kis IDŐt és ENERGIÁt és utánanézel a dolgoknak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!