Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Saját webshopot szeretnék...

Saját webshopot szeretnék nyitni, viszont a termékek megrendel érsében kellene egy kis segítség. Tud ebben valaki segíteni, aki jártas benne?

Figyelt kérdés
2018. nov. 2. 20:46
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

8-as vagyok és épp ma olvastam (azt hogy igaz-e, még nem tudom, mert nem volt időm utána nézni), hogy az Európai Unióban dec.1-től nem lehet olyan megkötést alkalmazni az online webáruházakban, hogy x országba nem ad el.

Tehát ezen túl (dec.1) bármely külföldi webáruház KÖTELES lesz eladni más országba is.

Szóval így nyiss webáruházat.

Még valami: tudod, hogy egy webáruház indításához milyen dolgokat KÖTELEZŐ feltünteni az oldalon? ÁSZF, garancia, adatvédelmi tájékoztató/nyilatkozat, stb. Van vállalkozóid? Ismered az adózását?

Amíg ezekről nem tájékozódtál, addig nem javaslom, hogy elindítsd, mert ha beleszaladsz egy NAV-os próbavásárlóba/ellenőrzésbe, akkor sok tízezer ft-ba fájhat (esetleg százezer) a büntetés.

2018. nov. 3. 11:49
 12/20 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó válaszoló!A kérdésemre szeretnék választ,köszi!
2018. nov. 3. 12:33
 13/20 anonim ***** válasza:

".A beszerzési folyamatokról lenne pár kérdésem,akár pü-ben."

"A kérdésemre szeretnék választ..."

Vicces vagy - még mindig nem tudjuk, mi a kérdés?

2018. nov. 3. 12:43
 14/20 anonim ***** válasza:
86%
hiába törölteted, az oldalnak nem az a célja, hogy privátban válaszolgassunk egy fel sem tett kérdésre.
2018. nov. 3. 13:55
 15/20 A kérdező kommentje:
Én nem töröltettem semmit!Ha nem ismeritek a beszerzési folyamatokat,akkor lehet tovább görgetni,nem kell ennél a kérdésnél unatkozni.Ha nem válaszol rá senki,van más fórum is.
2018. nov. 3. 13:59
 16/20 anonim ***** válasza:
"Tud ebben valaki segíteni, aki jártas benne?"---de még mindig nem írtad, hogy mit szeretnél :)
2018. nov. 3. 15:09
 17/20 anonim ***** válasza:
A legnagyobb agyhalott ez a nagypofájú kis pukkancs a.k.a kérdező :D
2018. nov. 5. 08:09
 18/20 anonim ***** válasza:
A nagy cégvezető :D:D Szánalmas marha.
2018. nov. 6. 08:22
 19/20 A kérdező kommentje:
Anyád egy marha!Nem,malac...
2018. nov. 6. 13:26
 20/20 anonim ***** válasza:

ez egy kicsit olyan mintha fodrászatot szeretnél nyitni és itt kérdezgetnéd az embereket, hogy hogyan kell hajat vágni.

a vállakozások, meg a kereskedelem lényege mindig is az volt, h te valamihez értesz amihez a másik nem, ezért az illető fizet neked, te meg leemeled a hasznot, mindketten jól jártok.

viszont ha te nem értesz a kereskedelemhez, akkor milyen alapon húznád le belőle a hasznot? ne hidd h mások megcsinálják majd helyetted, akiket kérdezgetsz. lehet h 1-2 kérdésre kapsz választ, de egyre több kérdés fog felmerülni, egyre bonyolultabak, amikre csak úgy találod meg a választ, ha rászánsz egy kis IDŐt és ENERGIÁt és utánanézel a dolgoknak.

2018. nov. 9. 23:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!