Saját webshopot szeretnék nyitni, viszont a termékek megrendel érsében kellene egy kis segítség. Tud ebben valaki segíteni, aki jártas benne?
Mert te kérdezted! Eldöntendő kérdést tettél fel, én pedig rendesen válaszoltam az eldöntendők kérdésedre! "Tud ebben valaki segíteni aki jártas benne?" Válasz: NEM
Mi a gond a válaszommal?
Szóval SAJÁT vállalkozás szeretnél (mert a webshop nyitásához ki kell váltani a vállalkozóit), de mi mondjuk meg, hogy mit hogyan csinálj?
Gondolom vagy beszerzési forrást mondjunk vagy nyelvi segítség kellene.
És nem, kérdező, nincs igazad, hogy kiosztod a válaszolókat - ugyanis már a kérdés feltevése is olyan, hogy hagy némi kívánnivalót maga után :-(
Én pl. szívesen segítenék, ha kiderült volna, hogy mit szeretnél? :-) De mivel nem derült ki, még az is lehet, hogy nem tudok segíteni :-)
Meg tudom mondani, hogy ha Kínából rendelsz, akkor 27 % ÁFA is jön a termék+ postaköltség árára, de nem tudok kínaiul.
Ha azt szeretnéd tudni, hogy hol lehet olcsón áruhoz jutni, abban megint nem tudok segíteni, stb.
"Meg tudom mondani, hogy ha Kínából rendelsz, akkor 27 % ÁFA is jön a termék+ postaköltség árára, de nem tudok kínaiul."
+ vám
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!