Egyéni vállalkozás költségei (? )
Sziasztok!
Középiskolásként sok ember bíztatásanak hatására szeretném kipróbálni magam az üzleti életben. 19 éves vagyok, kortársaimon felül értek a programozáshoz és szeretnék rendelés/foglalás alkalmazásokat kínálni szolgáltatásként éttermeknek/szálláshelységeknek egyaránt. A tervezett bevétel nem haladja meg a 6 milliót, így gondolom ennek fényében az alanyi adóme tességet élvezek Katásként, és ebből kifolyólag az áfát is el tudom kerülni. Mennyi lehet a várható havi összeg, amit ki kellene fizetnem? Ha jól gondolom, 25 ezer, mivel az iskolai tanulmányok megléte feljogosít a másodállásban történő vállalkozásra.
Szerintetek is így van?
Válaszaitokat köszönöm!
tervezett bevétel nem haladja meg a 6 milliót, így gondolom ennek fényében az alanyi adóme tességet élvezek Katásként
Ha értesz az informatikához, biztos mondták már, nézd meg, honnan szerzel infót.
Ez a fenti orbitális tájékozatlanságról tanúskodik.
Mindenképpen könyvelőt keress meg.
Van már kész, működő programod? Megmutattam már a célcsoportból valakinek? Mi volt a fogadtatás?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!