Működő vállalkozások üzleti terve elérhető valahol?
Főleg kutyapanzió, illetve akármilyen kis büfé szerű (lángosos, hot-dog-os stb.-s) vállalkozásnak az üzleti terve érdekelne.
Előre is köszönök minden segítő választ!
De igen fog rajtam segíteni mert vizsgára kell, és vagy büfé félében gondolkodom vagy kutyapanzióban.
Főleg a büfét, mondjuk ha egy lángososnak el tudnám olvasni az üzleti tervét, akkor lenne egy kiindulási pontom, és természetesen nem lángosost írnék hanem mást csinálnék helyben, mást árulnék.
nem érthető...
akarok egy alapot amit "csak" át kell írnom (nyílván az is idő de töredék..), hogy tudjak valamivel odaállítani a vizsgára.
NEM úgy akarok üzletet nyitni hogy lekoppintom mások tervét. Sőt EGYÁLTALÁN NEM AKAROK SEMMILYEN VÁLLALKOZÁST NYITNI.
Csak kellene a vizsgához.
Szia!
Megkérdezhetem, hogy hogy döntöttél?
Nekem is írnom kell üzleti tervet a vizsgához. Én végül panziót csinálok, de melléktevékenység a kutyakozmetika. Sehol sem találom a panzió TEÁOR számát. Nem tudod véletlenül? :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!