Egyéni vállalkozó korlátlan felelőssége?
Gondolkozom egyéni vállalkozás indításán, már informálódtam is a témában, és egyelőre az egyetlen dolog ami visszatart a teljes vagyonra kiterjedő felelősség.
Ezt "ki lehet védeni" valamilyen formában (pl. biztosítással, amely ezt átvállalja)? Ha igen, akkor a biztosítás díja elszámolható költségként?
Ha nincs erre lehetőség, akkor az egyéni vállalkozók hogyan dolgozzák fel ezt a kockázatot? Nem rettegnek attól, hogy bármikor elúszhat minden pénzük, az otthonuk, az egzisztenciájuk?
"vagy ha a biztonsági kamerád kicsit kilát a közterületre és máris egy ellenőrzésnél millió Ft-os büntetések jöhetnek.."
Ettől is? De hát vannak direkt olyan kamerák, amik az épület előtti mozgást figyelik - akkor azt hogy?
Egyszer mondjuk valóban meghökkentem, hogy a mellettünk lévő szabadulószobának (pincehelyiség) a monitorján láttam, magamat, amint épp megyek el előttük (meghökkentő smiley). Kicsit nehezményeztem is magamban :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!