Itthon (bolti alapanyagokból) elkészített hidegtál árusításához milyen engedélyek szükségesek (pl. : NAV, NÉBIH)? Milyen költségekkel járna havi szinten a vállalkozás? GYED, GYES és később talán munka mellett csinálnám 1-1 megrendelést.
Egyéni vállalkozásban katás adózás mellett havi 50 ezer az adó ebben minden benne van csak a helyiadók nincsenek pl. az iparűzési adó.
Ezt az összeget akkor is fizetned kell ha nincs semennyi bevételed vagy kevesebb mint 50 ezer. GYED,GYES és munka mellett talán csak 25 ezer havonta de ebben nem vagyok biztos. Könyvelő eltudja mondani.
Sogronőméknek hidegtálas konyhájuk van, külön hűtőkkel, hűtős kocsival, külön kialakított konyhával. A konyha olyan 5-6 millió volt, plusz a berendezések, Saválló asztal, frituk, miegymás. Plusz az autó, szóval olyan 10 guriga alaphangon.
Nébih ha elkap, komoly büntetésre számíthatsz. Mivel ez illegális.
Köszi.
De!! Egy szóval sem írtam, hogy csinálom, vagy csináltam eladásra 1x is. Csupán érdeklődtem a feltételekről, mi lenne HA.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!