Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Egyedi megjelenésű kerékpárok...

T.kos kérdése:

Egyedi megjelenésű kerékpárok bérbeadásával szeretnék foglalkozni. Üzlet nem kell hozzá mint ahogy másnak sincs (pl. bringóhintó). Milyen engedély kell? Kell-e végzettség hozzá? Milyen tevékenységi körbe sorolható ez hivatalosan?

Figyelt kérdés

2018. aug. 24. 21:07
 1/1 ARKA Media válasza:

Nyilván legyen számla a kerékpárokról vagy feltüntetni a vállalkozás indításakor a tulajdont. Bár ez nem tudom hogyan működik a könyvelő biztos tudja.

Amúgy egy sima KATA adózás megfelel. Havi 50.000 az adó fixen + könyvelő + iparűzési adó. (ha van főállásod akkor a kata csak 25.000)

Én is így vagyok vállalkozó, de én marketinggel és reklámmal foglalkozom, de lényegében ez is, az is szolgáltatás.

A piaci igényt viszont mérd fel, csinálj üzleti tervet stb stb. Mert ha nincs rá igény akkor felesleges.

2018. szept. 1. 20:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!