Szerintetek hogyan kezdjek neki egy saját cukrászda megnyitásába?
Figyelt kérdés
Értem itt hogy hogyan kéne belekezdeni illetve hogy mennyibe kerülne egy kis üzletet megnyitni mondjuk valahol a belvárosban?
(Miket kéne venni?, Mit várok el egy cukrászdától?, Milyen arculatot látnátok szívesen?, Milyen sütemény szerintetek a legkeresettebb mostanában?
2018. aug. 14. 20:49
1/6 anonim válasza:
Hiába írom le a kedvenceimet azokat nem találni sehol , pl se oroszkrém se eszterházy se eredeti mézes-krémes se új maracuja csodaszelet mert a zserbók a zacher a krémes és a linzerek mennek meg a piték rétesek dobos meg csoki torta . Helytől évszaktól független .
2/6 anonim válasza:
0 elképzeléssel és üzleti terv nélkül sehogyan.
3/6 anonim válasza:
A fővárosban már minden hely befutott . Ezekkel versengeni és a multik meg CBA kínálattal nem lehet , akár friss eredeti ízek receptek a tied sajna az ár dönt . Olcsó gagyik mennek vagy a sznob elit érdekességek a jó helyeken . Bele nem vágnék .
4/6 anonim válasza:
Szerintem kezdetben olvass sokat a témáról
5/6 anonim válasza:
Így van, olvass sokat - előtted az internet.
Első körben annyit mondanék, hogy minimum cukrász és vagy boltvezető végzettségednek kell lennie.
Ha Neked nincs, akkor fel kell venni egy alkalmazottat, az viszont nem olcsó mulatság, min havi 220-230 ezerrel megdobja a kiadásaidat - ezt ki is kell termelni.
6/6 gungasam válasza:
Előbb ki kell találni egy saját specialitást ami "befuttatja" a boltot! meg minden kell amit az előttem válaszolók írtak, ráolvasás meg szakmaiság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!