Milyen állást érdemes keresni, ahol ki lehet tanulni a vállalkozás csínját-bínját későbbi saját vállalkozáshoz?
Figyelt kérdés
2018. aug. 9. 20:42
21/38 anonim válasza:
20+ Legközelebb majd akkor próbálj arcoskodni, ha azt amit én megcsináltam, legalább annyit önerőből képes vagy megteremteni:D
Addig a pszichológia szócsatákat myugodtan megtarthatod magadnak, és inkább azon tűnődj el, hogy mennyit ér az aki alá tolnak mindent mert nem képes teremteni, csak rombolni:D
23/38 anonim válasza:
Privátban is elküldheted, aztán válaszolok rá azzal a cégemmel, ami nem ver el annyira, h sírj :)
24/38 anonim válasza:
Bírom hogy alátámasztod a saját infód noname kijelentéseiddel, beszéljenek a számok.
25/38 anonim válasza:
22+23 Te normális vagy? ennyire hólyére próbálsz venni?:D
Privátba nős férfiként írsz, meg imát kérsz, meg elkéred a magán emailemet, itt meg ezt a műsort nyomod?:DD
Anyus, több bógyót vettél be a kelleténél?:DD
28/38 anonim válasza:
A csalánverés az megy nektek, de inkább írjatok cégneveket!
29/38 anonim válasza:
28 Egy no name oldalon? Tényleg elment a csepp eszetek?:D
30/38 anonim válasza:
Öcsi, én nem írtam még neked üzenetet :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!