Donisha Bella kérdése:
Tervezgetem, hogy nyitok egy parfümériát természetesen eredeti parfümöket szeretnék eladni, de nem tudom, hogy honnan lehet beszerezni vagy ez hogy működik?! Tud nekem ebben valaki segíteni? Hogy honnan érdemes?
Figyelt kérdés
2018. júl. 25. 02:23
1/3 anonim válasza:
sehonnan, ne vágj bele ilyesmibe, mert tönkremész.
ennek rengeteg oka van, az egyik az, hogy erről itt érdeklődsz, a másik, hogy a Douglas és társai simán leelőznek az áraikkal, és még tényleg sok ok, amit felesleges felsorolni, mert az első kettő már elég ahhoz, hogy ne kezdj bele.
2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm de azert egy pròbàt megér.. sok okbòl kifolyòlag : nem szeretnèk douglas áron felül sőt abban az árban sem árúlni .. a másik nagy kerekre voltam kíváncsi ,hâtha valaki jártas ebben a harmadik pedig több online és rendes üzletet làtok ahol eredeti parfiket àrúlnak jòval a multicègek árai alatt és nem hinném ,hogy tönkre mennènek azok az emberek .. :) de köszönöm a válaszodat.
2018. júl. 28. 11:58
3/3 anonim válasza:
Kivancsi lennek, vegul nyitottal parfumeriat? Hogy sikerult?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!