El szeretném adni a régi gépemet, de nem valami túl jó, hogy esetleg mi tobhatna az árán?
Figyelt kérdés
kb 5 éves gép mennyit ér és mikkel tudom kiegészíteni hogy többet érjen??2018. aug. 4. 12:28
2/17 anonim válasza:
Egyszerûbb ha beleraksz pàr hùszezrest.
3/17 A kérdező kommentje:
nem úgy hanem tegyek bele + pár ramot vagy mi??
2018. aug. 4. 13:02
5/17 anonim válasza:
Az meg van hogy azzal hogy veszel bele valamit, alapvetően nem fogsz az eladásból több hasznot realizálni?
6/17 anonim válasza:
Azért az 5 éves gép elég szerény meghatározás. Persze ettől függetlenül annyit ér amennyit a benne lévő alkatrészek. Azzal hogy még többet költesz rá csak nagyobbat buksz.
7/17 anonim válasza:
Hát így nehéz bármit is mondani...
Az én gépem is 5 éves, de akkor csúcsgép volt, és még ma is megállja a helyét, mennek rajta a legújabb játékok is.
De ha 5 éves egy Pentium D gépet vettél használtan az persze már nem sokat ér...
8/17 A kérdező kommentje:
nem használt.
2018. aug. 5. 13:15
9/17 A kérdező kommentje:
újonnan lat véve 2013.12.24 én.
2018. aug. 5. 13:15
10/17 anonim válasza:
És amikor vetted, akkor milyen színű haja volt a boltban az eladónak? Ez lenne a legfontosabb info, a gép specifikációja említésre sem méltó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!