Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Saját pólóbolt esetén mit és...

Saját pólóbolt esetén mit és hogyan?

Figyelt kérdés
Pólómánia.hu partnerprogramjának keretei között létrehoznék egy saját boltot. Ha véletlenül beindulna, akkor kell hozzá vállalkozói vagy valamilyen más engedély? Adózás? (bocsi, még csak tapogatózom a témában :) )
2010. jún. 19. 23:11
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
ezt tőllük kédezd+ de ezekkel nem fogsz betörni a piacra az tuti! ezekböl van millio!
2010. jún. 21. 00:55
 12/13 A kérdező kommentje:
Köszi! Úgy döntöttem, hogy inkább felhagyok ezzel az ötletemmel. :)
2010. jún. 21. 11:59
 13/13 anonim válasza:

Szia!

Nem kell vállalkozói vagy ilyesmik, csak adóznod kell utána keményen, nekem van náluk profilom, nem olyan nagy pénzek jönnek be belőle és macerás, hogy nagyobb összeget egyben kifizessenek, sokszor nem is válaszolnak az e-mailekre stb... Nekem a kb félévente évente 120ezres jövedelmem van meg belőle, de én elég sok melót fektettem bele, úgy gondolom, hogy amennyiben ilyesmiben gondolkodsz érdemes külföldi piacra terjeszkedni, az valóban megéri...

2012. okt. 13. 22:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!