Saját pólóbolt esetén mit és hogyan?
Hát, én is néztem annakidején ilyen partnerprogramokat, igaz hogy nem boltot, hanem klikkelgetőset, de pont azért nem csináltam, mert számlaképesnek kell lenni ott is. Anélkül nem fizetnek ki. Nem hiszem, hogy létezne olyan, ahol ez nem feltétel, de ha igen, hajrá.
Amit mondasz, az meg elviekben engedélyköteles, és az illetővel vagy a jogtulajdonossal kell megállapodni a felhasználásról.
Nem ismerem az ominózus programot de elsőre sőt másodikra sem tűnik semmikép vonzónak! Az biztos, hogy a "Pólómánia.hu" a saját érdekeit tekinti szemelőtt, tehát neked pár Ft marad max eladott pólónként azt pedig, hogy több ezret eladsz még te sem hiheted! Másik pedig, hogy egy filmes karakter feje +idézete olyanyira nem mondható egyedinek, hogy nem csak a "Pólómánia.hu" gyárt hasonlókat hanem külön erre specializálódott vállalatok is!
Valami máson törd a fejed amiből nincs millió!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!