Fektette-e már be pénzét a Sunmoney-nál?
Az erdekelne kinek milyen tapasztalata van rola. Tenyleg erdemes akar 2 eurot is belefektetni vagy lehuzas az egesz??
A valaszokat elore is koszonom!
Elég sokan szoktak részt venni a piramisjátékokban, ennek megfelelően sokan fektettek már be pénzt, amennyiben a piramisjáték a te olvasatodban befektetés :)
30euróért 1Wp-es napelem rendszer, 30 000euró/KWp, forintosítva 9 300 000Ft/KWp ár, megnézed a legelvetemültebb közbeszerzési árat max. 3 200 000Ft/KWp-es árat találsz, megnézel egy piaci alapon menő árazást pedig 420 000Ft/KWp körül már találsz könnyedén!
Ezen infók alapján, mely max 2 percet vett volna neked igénybe használva a google-t már te magad is eldöntheted, hogy megéri-e neked!
Szia írtam a csatornádra is :)
"Piaci rendszer árak 400 000Ft/KWp VS. Sunmoney árak (300Ft-os euró árnál): basic 4 500 000Ft/KWp silver 3 000 000Ft/KWp gold 3 000 000Ft/KWp platinum 2 400 000Ft/KWp VIP 3 000 000Ft/WKp (érdekes, hogy a VIP drágább a platinánál :), kezdj ezzel :) ) Egyediek vagytok a piacon, beengedtétek az embereket (eddig nem voltak áramfogyasztók) :9 Már kíváncsi vagyok a jutalékokra is!"
Másik videódra is beírtam, kíváncsi leszek a reakciódra :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!