1/9 anonim válasza:
Amihez ertek is. A 'vallalkozas' nem arrol szol, hogy csinalsz egy ceget, jonnek az ugyfelek es dol a penz, hanem arrol, hogy amihez amugy ertesz es van ra kereslet, na azt adod el (legyen az termek vagy szolgaltatas).
2/9 anonim válasza:
Szerintem a kérdezőnek van 5 milliója és csak innen akar ötleteket meríteni :D
3/9 anonim válasza:
Én társulnék egy olyannal, akinek csak 1 millió tőkélye van, és együtt alapítanánk egy olyan céget, amihez egyikünk sem ért, de a nyereségen 50-50 %-ban osztoznánk.
4/9 anonim válasza:
Nekem van 5 millióm. Semmilyen vállalkozást nem indítok. Kevés ez egy vállalkozáshoz. Ötletem se nagyon van, inkább hagyom kamatozni a pénzt, én meg pihenek meló után a gyerekekkel. Jól jön az a pénz majd, ha nyugdíjas leszek.
5/9 anonim válasza:
Olyat, amire nagy a kereslet, viszont kevesen csinálják.
6/9 anonim válasza:
Van ötmillióm. Semmilyent, mert se ötletem, se időm, se kedvem nincs hozzá. Nem akarok megpusztulni 50 évesen a sok idegeskedéstől, hogy megy-e a vállalkozás vagy sem. Plusz szeretek h-p 7:00-15:30-ig dolgozni, és nem foglalkozni munkával minden szabadidőmben.
7/9 anonim válasza:
Semmilyet, mert nem értek semmihez :)
8/9 anonim válasza:
7
Akkor te még sokra viheted, mint a nemzet gázszerelője.
9/9 anonim válasza:
Olyat amivel minimum havi 500000 keresek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!