Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Mennyi pénzből lehet kisvállal...

Mennyi pénzből lehet kisvállalkozásom?

Figyelt kérdés

A minimum tőke mennyi vidéken egy kisvállalkozásra ha nincs üzlethelysègem?

Kocsmára, fagyizóra, kávézóra, fogászatra, papírboltra, cukrászdára gondoltam.

Akármelyik lehetne. Balaton parton mennyivel lehetne nyitni egy mini boltot? Csak kb tudom sok minden befolyásolja alapanyag bérletidíj berendezés meg egy csomó minden de ha pl egy csarnokban bérlek csak valamit csak naggyából

akinek valami tapasztalata

2018. júl. 26. 15:04
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
komolyan ennyi észt akarsz osztani? neked mi marad?
2018. júl. 27. 08:36
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

De olvasd már el a fogyatékos kérdésed, szerinted megválaszolható?

"A minimum tőke mennyi vidéken egy kisvállalkozásra ha nincs üzlethelysègem?"

Hol? Székesfehérváron, Sopronban, vagy Kelet-Szabolcs megyében?

"Kocsmára, fagyizóra, kávézóra, fogászatra, papírboltra, cukrászdára gondoltam."

Én meg a pi-nára

"Akármelyik lehetne. Balaton parton mennyivel lehetne nyitni egy mini boltot? Csak kb tudom sok minden befolyásolja alapanyag bérletidíj berendezés meg egy csomó minden de ha pl egy csarnokban bérlek csak valamit csak naggyából"

Hol? Siófokon? Balatonkenesén? Keszthelyen? Balatonszemesen?

Hány éves vagy? 17 körül ugye? Maradj a bulikázásnál. A vállalkozáshoz még kicsi vagy.

2018. júl. 27. 08:41
 13/15 anonim ***** válasza:
Minden bugyuta tasli kérdése után azt hiszem nincsen lejjebb, de a hozzád hasonló kérdezőknek hála bebizonyosodik, hogy ismét tévedtem!
2018. júl. 27. 10:41
 14/15 anonim ***** válasza:
"Nem értek semmihez, nincs semmi ötletem és tőkém se. Mit vállalkoztak?"
2018. júl. 27. 11:10
 15/15 anonim ***** válasza:
Körülbelül olyan 1.445.785 - 1.445.885 forint kell hozzá.
2018. júl. 27. 13:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!