Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Ha megkapom a formatervezési...

Ha megkapom a formatervezési mintaoltalomra az okiratot vagyis jogot, hogyan tovább?

Figyelt kérdés
Hogy kell eladni? Papír a kezemben lesz és hogyan tovább?

2018. júl. 17. 07:23
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
0%
Mi az a formatervezési akármi? Mire jó?
2018. júl. 17. 07:55
 2/11 anonim ***** válasza:
57%

[link]

A 'hogyan kell eladni' csakis azon mulik, hogy van-e egyaltalan vevo a termekre, szabadalomra. Ezt neked kell felkutatni, es megfelelo marketinggel vonzova tenni szamara a termeket, hogy lasson benne fantaziat es hajlando legyen befektetni a gyartasaba.

2018. júl. 17. 09:35
 3/11 A kérdező kommentje:
de hogy? sétáljak be pl. valamelyik nagy céghez és keressem meg az igazgatót? vagy hogy szokták?
2018. júl. 17. 13:26
 4/11 anonim ***** válasza:

Ismeretseg, kapcsolatok nelkul ez az egesz kb. 'mission impossible'. Befektetoket nem fogsz hazalassal talalni. Esetleg ha van mukodo prototipus, nyithatsz neki weboldalt, facebook es/vagy google adwords reklamokat indithatsz, hatha raharap valaki.

Amugy nagy vonalakban, kulonosebb reszletezes meg titkok kiadasa nelkul, de mirol van szo?

2018. júl. 17. 14:52
 5/11 A kérdező kommentje:
Egy létező műanyag tárgy dizájnosítva nagy vonalakban. Még nem kaptam meg az oltalmat. Nincs prototípus. Azt se tudom, hogy kell csináltatni. Se reklámot se weboldalt. Kicsit nehéz így.
2018. júl. 17. 17:23
 6/11 anonim ***** válasza:

Aha :D

Hat teso, akkor sok sikert hozza, azert nezz korul az ebay-en meg az aliexpressen, nehogy a kinaiak mar evek ota gyartsak a dizajnodat masfel dollarert (ha tobbet veszel, 1.3-ert)!

2018. júl. 17. 18:15
 7/11 anonim ***** válasza:

Tehát mintadarabod nincsen, terved/rajzod/bármid azért van róla, vagy csak elképzelés?

Egyben db-os, vagy alkatrészes, fröccsöntéses termék, esetleg extruderes, vagy egy tömör darabból lenne kifaragva?

2018. júl. 17. 19:15
 8/11 A kérdező kommentje:
Fröccsöntös, kínaiaknak sincs még. Elképzelés rajz van, mintaoltalom hamarosan meg lesz.
2018. júl. 17. 19:28
 9/11 anonim ***** válasza:

'Fröccsöntös, kínaiaknak sincs még. Elképzelés rajz van, mintaoltalom hamarosan meg lesz.'

Hat, nezd, nem akarlak hamis illuziokba ringatni, de szerintem egy kalap sz*rt nem fog senki adni egy froccsontessel eloallithato 'design'-ert, foleg ha az egy meglevo targy modositasaval jott letre, mindezt ugy hogy meg prototipust sem voltal kepes kesziteni anyagok, eszkozok, tudas es kb. minden hianyaban, ami ehhez kell. Ertem en hogy uncsi a szunido, de inkabb menj ki jatszani a tobbiekkel, mint ilyen halvaszuletett projektbe olni az idot.

2018. júl. 17. 20:45
 10/11 anonim ***** válasza:

Akkor már csak a fröccsöntő forma 3D-s terveit kéne elkészítened, vagy megcsináltatnod (50e-400e), majd a legolcsóbb megoldás szerintem, ha hőre keményedő gyantából legyártatsz egy eldobható formát (20e-200e), mellyel 100db-os nagyságrendet még kibír és keresni egy gyártót.

Esetleg egy hozzáértő csapatra bízni az egészet :)

[link]

2018. júl. 17. 20:57
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!