A hírek szerint várható, hogy 75 ezer forintra emelnék a KATÁ-zás havi díjját. Ez a biztosított viszony mellett is várható vagy az marad 25 szerintetek?
Figyelt kérdés
2018. júl. 14. 22:49
2/6 anonim válasza:
ja, megvan
"Parragh elmondta, hogy a parlament már tárgyalja az adócsomagot, és abban ez nem szerepel, de időt kell hagyni a vállalkozóknak, hogy megértsék a szándékot, ezért az elnök szerint folyamatosan beszélni kell erről."
magyarán egyelőre nem tervezi senki, egy ember ötlete, még csak nem is a parlamentben. ne parázzunk :)
3/6 anonim válasza:
Amúgy meg most is lehet 75 ezret fizetni, ha a magasabb járulékalapot kívánja igénybe venni a KATA-s adózó.
4/6 anonim válasza:
> időt kell hagyni a vállalkozóknak, hogy megértsék a szándékot
Értem én a szándékot: a normális piaci körülményektől rettegő, inkompetens haveri kört el kell látni közpénzzel, mert amúgy nagy nullák 👹
5/6 anonim válasza:
#4 nekem is ez volt a véleményem, asszák meg...
6/6 anonim válasza:
Ez a Parragh ritka kártékony egy figura, nem elég neki a min den vállalkozóól beszedet évi 5000 Ft a semmire "kamarai tagdíj" címen (milyen szolgáltatást is nyújt cserébe?), most még +25e-t is beszedetne az állammal, amiből nyilván neki is jutna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!