Van most Magyarországon olyan vállalkozás, ami megéri?
Van egy kis pénzem, csinálnék szívesen valamit.
Vannak is elképzeléseim, de már buktam párszor és tanulva a régiekből, már 100x átgondolom, hogy mibe kezdek bele.
Arra jutok mindig, hogy nem jó, akárhány új ötletem van.
Elsősorban az adózás miatt, másrészt a fogyasztók...szóval, hogy enyhén szólva csóró ország vagyunk. Félő, hogy nem fogják venni mint a cukrot.
Mi az ami úgy megy most, hogy nagyon?
Építőipar nagyon beindult a CSOK miatt. Alig taláni szakembereket.
Nálunk ácsok 50 ezret kértek egy 1 órás munkáért, amiből kb 1000 ft lehetett az anyagköltség, sőt számlát sem adtak. Hárman voltak, de csak ketten dolgoztak.
ma Magyarországon ne kezdj vállalkozásba.
vállalkozó családból származom, tudom miről beszélek, véletlenül ne jusson eszedbe!
1: Igen, és ennek 2019-el szépen vége is lesz, mivel eltörlik az 5%-os újlakás áfát.
Van olyan építőipari vállalkozó ismerősöm, aki már most el sem kezdi a következő társasháza építését (pedig már megvette a telket is), mert egyáltalán nem látja biztosnak, hogy a jelenlegi munakerőhiánnyal 2019.12.31-ig be is tudja fejezni.
Mindenki már a futó építkezéseit próbálja mielőbb lezárni, értelmes építőipari vállalkozó már nem kezd új projektet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!