Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Mit tennétek ha választani...

Mit tennétek ha választani kéne és minden adott? Vállalkozás Magyarországon vagy letelepedés külföldön?

Figyelt kérdés

22 éves vagyok és pár év múlva terveztem vállalkozni itthon azonban mára már elvették többen a kedvem a negativitásukkal. Kérdés, hogy pár év múlva kezdjek bele itthon egy vállalkozásba vagy letelepedjek mondjuk Dániában. Tegyük fel minden adott. Csak véleményekre vagyok kiváncsi hogy melyik a jobb döntés, beszólogatásoktól kiméljetek.

Ha kimennék ott is próbálkoznék vállalkozással de nyilván sokkal később, hogy legyen tőke oda meg piacismeret. És nem csak azért merült fel bennem ez a kérdés mert itthon nehéz a vállalkozás meg szivják az ember vérét hanem mert elegem van mások hozzáállásából az ilyen dolgokhoz. Hogy az embert a saját szülei, barátai nem támogatják, ha vállalkozna.

2016. szept. 10. 13:20
 1/2 anonim ***** válasza:
Attól függ, hogy életképes lenne-e a vállalkozás. Miért várnék rá éveket amikor évek múlva már milliós bevételeim lehetnének?
2016. szept. 10. 13:37
 2/2 anonim válasza:
Szia... ha az ötleten túl pénz is van.. nem itt kamatoztatnám...de! mindenképp gondoskodnék róla, ha ott nem jön be a dolog, itt még kezdhessek valamit. Fontos család- barát szent, van véleményük, nem mindig egyezik a miénkkel... De a szeretetük akkor is pótolhatatlan... Sok sikert!!!!! bárhogy is döntesz..
2016. okt. 7. 14:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!