Mit tennétek ha választani kéne és minden adott? Vállalkozás Magyarországon vagy letelepedés külföldön?
Figyelt kérdés
22 éves vagyok és pár év múlva terveztem vállalkozni itthon azonban mára már elvették többen a kedvem a negativitásukkal. Kérdés, hogy pár év múlva kezdjek bele itthon egy vállalkozásba vagy letelepedjek mondjuk Dániában. Tegyük fel minden adott. Csak véleményekre vagyok kiváncsi hogy melyik a jobb döntés, beszólogatásoktól kiméljetek.
Ha kimennék ott is próbálkoznék vállalkozással de nyilván sokkal később, hogy legyen tőke oda meg piacismeret. És nem csak azért merült fel bennem ez a kérdés mert itthon nehéz a vállalkozás meg szivják az ember vérét hanem mert elegem van mások hozzáállásából az ilyen dolgokhoz. Hogy az embert a saját szülei, barátai nem támogatják, ha vállalkozna.
2016. szept. 10. 13:20
1/2 anonim válasza:
Attól függ, hogy életképes lenne-e a vállalkozás. Miért várnék rá éveket amikor évek múlva már milliós bevételeim lehetnének?
2/2 anonim válasza:
Szia... ha az ötleten túl pénz is van.. nem itt kamatoztatnám...de! mindenképp gondoskodnék róla, ha ott nem jön be a dolog, itt még kezdhessek valamit. Fontos család- barát szent, van véleményük, nem mindig egyezik a miénkkel... De a szeretetük akkor is pótolhatatlan... Sok sikert!!!!! bárhogy is döntesz..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!