Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Mi kell egy egyéni vállalkozói...

Mi kell egy egyéni vállalkozói kiváltásához? Valami összefoglaló oldalt tudnátok linkkelni, ami hiteles adatokat, infókat tartalmaz?

Figyelt kérdés
Megyek majd könyvelőhöz, de előre olvasgatnék kicsit :)
2018. júl. 3. 20:40
 1/9 anonim ***** válasza:
2018. júl. 3. 20:44
 2/9 A kérdező kommentje:

Kft-s meg a 2012es cikkek tényleg tök jól jöttek, nyilván én nem találtam meg a google-t

Azért köszi

2018. júl. 3. 20:50
 3/9 anonim ***** válasza:

Mostmár csak ügyfélkapun keresztül lehet vállalkozást indítani.

TUdnod kell, hogy mi legyen a tárgyköre, milyen TEÁOR számok kerüljenek alá. Amivel foglalkozni szeretnél ahhoz szükséges-e képzettség. (pl: Zöldség boltnál valakinek kell, hogy legyen üzletvezetői, kereskedelmi végzettsége)

Előre fel kell mérni, mekkora bevételre számíthatsz és az alapján választhatsz adózási formát.

Piackutatást is érdemes végezni.

tobbminthobbi.hu

Vida Ági - gazdagmami

Fülöp Olga - szimpatikus számpatikus

A youtube-on rengeteg videójuk van, tele hasznos tanácsokkal

2018. júl. 5. 13:30
 4/9 A kérdező kommentje:
Köszi, alapvetően intézi helyettem a cég, akiknek dolgozni fogok, csak tisztában akartam lenni az alapokkal. Nincs szükségem piackutatásra, tudom, hogy van piac rá, csak eddig az igénybevevői oldalon voltam.
2018. júl. 6. 18:03
 5/9 anonim ***** válasza:

"Köszi, alapvetően intézi helyettem a cég, akiknek dolgozni fogok"

Hmm... Csak nem színlelt munkaszerződés?? Ennek azért nézz utána.

Meg nehogy úgy járj, mint ahogy nemrég itt egy házaspár:

https://www.gyakorikerdesek.hu/uzlet-es-penzugyek__adozas-ko..

2018. júl. 6. 20:25
 6/9 A kérdező kommentje:

Nem szinlelt munkaszerződés :), mindenki így dolgozik ebben a szakmában.

De köszönöm a figyelmeztetést.

2018. júl. 6. 22:35
 7/9 anonim ***** válasza:
Kérdező, feltétlenül olvasd el, amit belinkeltem, mert nagyon pofára esett az a házaspár és most - a cég, illetve a tudatlanságuk miatt - egymilliós adótartozásuk van a NAV felé (ott is a munkahely intézte a dolgokat)
2018. júl. 7. 05:43
 8/9 A kérdező kommentje:
Elolvastam, köszi, megyeknkönyvelőhöz is. Nem ilyen humbugba akarok belevágni és akár alkalmazott is lehetnék, de vállalkozóként több marad a zsebemben és kevesebb napot tudok válallni
2018. júl. 7. 08:50
 9/9 A kérdező kommentje:
*vállalni
2018. júl. 7. 08:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!