Mit lehetne kihozni egy több ezer játékkal rendelkező steam fiókból?
Én értem mire gondolsz, ezt is lopásnak hívják, csak itt ugye pénzt is keresel vele, amitől még rosszabb büntetésre számíthatsz.
A játékok szerződésben, és biztos vagyok a Steam szerződésben is benne van, hogy 3. félnek nem adhatod kölcsönbe se, de pénzt biztosan nem kereshetsz vele.
Teljesen mindegy, hogy legálisan vetted, a szerzőket bevételtől fosztod meg, ami a te zsebedbe megy.
Pár éve az egyik gamer újság melósa volt, majd eladta a sajtos példányokat, jó pénzért. 8 hónapot kapott érte 2 évre felfüggesztve. És akkor még az internet hajnala volt. Most kb. 1 hét alatt kiszúrnak.
Legyél profi gamer és keressél vele milliárdokat...
SC2 bajnokságon 2 millió euró volt a fődíj!
Legyél profi youtuber a játékvideóiddal és keressél pénzt a nézettséggel és a szponzorokkal!
Esetleg maradhat noob továbbra is, aki kikap mindig és tolja befele a locsolópénzt a játékba, hogy nagyobb sebzésű fegyvereket és EXp bustokat vehessen!
A te életed, te döntésed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!