Az Amway üzletben léteznek az emberek sikerét valóban tisztességesen segítő szponzorok? Vagy csak embereket becsapó, szektásan fanatikus üzletépítők?
Te meg a tanácsadás és az együttműködés szavakat és a jelentésüket meg a különbséget tisztázd magadban.
A tanácsadó nem együttműködik hanem tanácsokat ad.
A főnök se együttműködik hanem kiossza a munkát. itt az a különbség hogy ha nem dolgozol nem kell kirúgnia téged, akkor bent maradsz a rendszerben csak ép pénzt nem kapsz. persze okolhatod ezért magad helyett őt, vagy akár az egész világot.
Olyanok léteznek, akik a saját hasznukat nézik, nem a tiédet..."senki sem Mikulás"
Manapság a kriptovalutás Ponzi-sémák a "nyerők", az átlag MLM-mel már rég nincs lehetőség "gyors meggazdagodásra", annyi se amennyi ezelőtt volt.
MLM = pénzedet el-MLM!
Szia. Kérdésedre a válaszom, igen léteznek. Én például tapasztaltam sokszor.
A gyors meggazdagodás modellje, nem itt van az MLM ben. Az a bankok, ill a biztosítóknál van.
Ahogy minden szakmában és munkában vannak tisztességes szándékú emberek és vannak a tróger emberek. Nagyon nem mindegy, hogy melyikkel találkozól.
Üzletépítés valőban nehéz dolog. Vannak, akik azt hiszik, hogy beszálnak egy MLM es üzleti hálózatba és egy hónap múlva csalódnak, hogy nem lett milliomos. Csalódva kilép és mocskolódik, hogy nem működik, szar, lehúzás meg stb.
Az én kérdésem az, hogy működtette?
Rengeteg támadás ér a mai napig, szarkazmus, cinizmus, lehúzás, átverés, stb. De értik, hogy mi az MLM? Vették e a fáradságot, hogy bele lássanak? Megtanulják, alkalmazzák.
Nincs olyan opció, hogy gyors meggazdagodás. Hosszú évek fáratságos munkájának eredménye. Lehet vele keresni? Igen. Átkell verni valakiket? Nem.
Lehetőség, ha akarod, beszállsz, ha akarod akkor nem. A döntés joga a kezedben van. Mielött bárki belevágna, nézzen utánna alaposan. Ássa bele magát rendesen
Sok a negatív vélemény, olyanoktól is akinek fogalma sincs az egészről.
Voltam bent 2005 ben, akkor kiszálltam mert nemtetszett a hozzá állás. Nem jó üzleti vonalba cseppentem, hát kiszálltam.
Jópár hónapja ismételtenn beszálltam, de alaposan utánna néztem. Tapasztalom, hogy most jó helyen vagyok. Nem mi degy, hogy kihez csatlakozól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!