Valóban ennyit lehet keresni a bitcoinnal?
Ha egy raspberry pi 2-re rákötök egy ilyet:
, akkor ez maximum 15 wattot fogyaszt óránként. Ez egy hónap alatt 10.800 W(=600 Ft)
És az F2pool oldala 0.00000023473 BTC/Ghash/s szerint fizet.
Tehát nagyjából 1903 Ft-ot kereshetünk vele egy nap alatt. Valamit elszámoltam, vagy ebben ekkora a biznisz jelenleg? Tudom, hogy nagyon labilis az árfolyam...
Hát 15.000 Ft egy ilyen cucc
Raspberrym meg már van
Szóval havi 40.000-45.000 Ft, akkor már az első hónapban is lesz profit
Ez elavult hardver, semmit nem fogsz keresni vele. A BTC mining már amúgy is felejtős, sőt az ETH is haldoklik. Maradt a DASH és a ZEC. Egy jó rig 6 kiló körül kezdődik.
#3-as válaszoló: Ott nekem is mínuszra jön ki.
Csak mivel az F2pool oldalán fent van a garantált fizetés mennyiség, én az alapján számoltam.
"Alapértelmezett hash rate: 2 GH/s, 2.4 GH/s-ig húzható”
A hash rate nagyon nagyon kevés, ami miatt veszteséget termel, hiába fogyaszt keveset, ha legalább 1000 db kellene belőle, és akkor is csak 2 TH/s lenne a hash rate, de a fogyasztás a befektett összeg 15 millió ft lenne, nem beszélve a fogyasztásról. Szerencse, hogy már nincs is készleten, mert egy elavult szar.
Én megértem a válaszokat, mert én is eléggé szkeptikus vagyok ezzel a dologgal kapcsolatban.
Ha esetleg valakinek van ideje, akkor nézze meg az F2pool .com oldalát és nézze meg, hogy mennyit fizetnek és számolja ki azzal a nyereségét. Meglepő adatok fognak kijönni. Ez annak is köszönhető, hogy 1 BTC már 1,2 millió Ft körül van.
"F2pool oldala 0.00000023473 BTC/Ghash/s"
Nem nyert, írják:
0.00023046 BTC / Thash/s
Szóval ha a többi adatot jól írtad (most nem számolgatok) akkor 1,9 forintot keresel naponta, nem 1900 Ft-ot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!