Pénz kéne de honnan? (14/f)
mondanám,hogy menj nyári munkáraa,de asszem ott 16 éves felett lehet csak..bepróbálkozni bepróbálkozhatsz,de nemhiszem hogy felvesznek,aztán ki tudja..
vagy tudod,bevetheted a szokásos 'lenyíromafüvetaszomszédnál'mesét,persze nem kell szószeirnt venni,ilyesmi munkákra gondoltam :D
utolsó előtti: jah sajna még nem vagyok 16 éves =(
utolsó:az jó ha 15-től lehet szülői beleegyjezéssel =D
A nagy titok, avagy 13 éves lány ként honnan szerzek pénzt:
Kiporszívózok nagymamámnál, lenyírom a füvet, megbeszélem szüleimmel, hogy 30Ft/nap a teraszon az összes növény megöntözése, vagy fiúként rokonokhoz, ha nem érzed cinknek haverokhoz-ismerősökhöz is mehetsz ugyan ezekkel. Elmondod, hogy gyűjtesz, ők meg jóarcok akarnak lenni, és különben is élvezni akarják a nyarat, tehát megvan a munka. :)
Remélem nem panelba laksz :D
Amúgy az utcát járva egy csomó 5-10-20-50Ft-ost felszedhetsz :D lassan de biztosan majdcsak meglesz egy fagyira való.
12/f
takarításért sok pénzt kaphatsz ha jó nagy a házatok hosszú de szép summa
nekem mondjuk 1000 per óra
de ha akarod vársz még egy évet és szüleid beleegyezésével már nyári munkát vállalhatsz
vagy lenyírod a füvet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!