Kb. mennyi pénzből lehet megnyitni egy kisebb éttermet, teljesen a nulláról?
Figyelt kérdés
Csak tájékozódni szeretnék. Egyelőre még nagyon távlati a terv, csak van egy nagyon jó ötletem, és nagyon szeretném egyszer valóra váltani. Ha számít valamit, akkor nem a fővárosban lenne, de megyeszékhely, ezt a bérleti díj szempontjából írom. Elég egyedi lenne a stílusa, sok átalakítás kéne (gondolom ezeket nem lehet előre megmondani, hogy mennyibe fognak kerülni). A többi dolog körülbelüli költsége érdekelne, meg hogy egyáltalán mi is kell, hogy kell elindulni.
Légyszi ne oltogassatok a tudatlanságom miatt, még tényleg későbbre tervezem a dolgot, addig nagyon sok dolgot szeretnék megtudni, és úgy gondoltam, hogy itt kezdem el.
2010. jún. 16. 15:37
1/1 anonim válasza:
Én így saccra 15 milliót mondanék. Nem kell mindet neked összegyűjteni, ha mondjuk megvan a fele, akkor vehetsz fel banki hitelt, esetleg kaphatsz támogatásokat stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!