Mibe fektessem a zsebpénzem? 18/f
Figyelt kérdés
Ha van 100-150e forintom azt mibe fektessem, hogy többet csináljak belőle?2018. jún. 3. 22:32
1/7 anonim válasza:
Tanulásba. Az kamatozik a legjobban.
2/7 anonim válasza:
Most 100 vagy 150 ezer? Névtelen oldalon mit kell titkolózni? Főleg aprópénzzel. Ha megszámolni sem tudsz ennyit, ne erőltesd meg amúgy sem ez az az összeg, amivel mész bármire. Minimális utánajárás -> az éves kamat alig súrolja az 1%-ot és még a kamatadót le sem vonták belőle, semmit nem kapsz utána. Főleg, hogy zsebpénz, még lakáselőtakarékosságot vagy magánnyugdíj számlát sem érdemes nyitni, mert ennyi erővel a szüleid is fizethetnék azt...
3/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm, hasznos volt! Leírtad, hogy mit nem lehet vele csinálni, de azt nem hogy mit lehetne.
2018. jún. 4. 12:39
4/7 anonim válasza:
Én hasonló helyzetben OTP gépkocsinyeremény-betétkönyvbe tettem a pénzem pár éve. Teljesen rizikómentes, egy minimális esélyed mégis van autót nyerni, rádásul bármikor visszaválthatod kp-ra.
Nekem azóta is bent van 160 ezrem amolyan vésztartaléknak, más esetben nem nyúlok hozzá.
Ekkora összegből párszáz forintnál többet kicsikarni rizikómentesen máshogy nem is lehet.
5/7 anonim válasza:
Nyelvtanulás, jogsi, ezekbe érdemes szerintem befektetni ennyi pénzt, ennyi idős korban.
6/7 anonim válasza:
csak kockázattal lehet ilyen kis pénzből többet csinálni:
sportfogadás, tőzsde (bár ehhez 1 milla kéne).
vagy veszel valamit rajta, amit többért elpasszolsz, valamit pl olcsón, amihez értesz.
7/7 anonim válasza:
Ennyi pénzből vehetsz a gépedbe egy jobb videokártyát, egy alsó kategóriás laptopot vagy elkezdheted a jogsit. Erre jó ennyi, másra nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!