Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Mekkora eséllyel kaphatnánk...

Mekkora eséllyel kaphatnánk 45MFt hitelt az alábbi feltételekkel?

Figyelt kérdés

Tudom a hitel alkategóriába tartozna,de talán itt több,hasznosabb infót kaphatok!

Tudom,menjek be a banka,de előbb had itt tájékozódjak.

Köszönöm!

Megyei jogú város 60M Ftos ingatlan.

Jó állapotú (nem tökéletes persze) ,de állapotát tekintve biztosan hitelezhető.

15M Ftunk van.

Tudom,hogy az én Katas minimálbéres vállalkozásom nem ér semmit.

Párom 10 éve Ausztriában dolgozik 15*1500 Euro fizetést kap.

Van egy 10M Ftos ingatlanunk.

2 közös gyerekünk.

És 0Ft hitelünk.

Az ingatlant bérbe szeretnénk adni,hivatalosan,legálisan,adózva stb....

Nem vagyunk benne profik,de 1 lakással csináltuk már (itt 6 lenne) és persze benézhetünk sok mindent,de én úgy érzem ez REMEK LEHETŐSÉG!!!

Létezik,hogy írunk üzleti tervet és bank hitelez ekkora összeget?

Az ingatlant mindenképpen megvesszük,de ha kaphatnánk hitelt,akkor mi lennénk a 100%os tulajdonosok és nem kéne senkivel összefogni!!!!

2018. máj. 31. 10:19
 1/4 anonim ***** válasza:

0 % eséllyel. :)

Nincs elég önerőd.

Nincs elegendő jövedelmetek a törlesztéshez (befolyó bérleti díj NEM számításba vehető jövedelem).

A "majd kiadom bérbe" nem üzleti terv.

2018. máj. 31. 10:53
 2/4 anonim ***** válasza:
Az ingatlan szerinted 60MFt de bank szerint nem biztos hogy annyi. Nem hiszem hogy megkapjátok a hitelt.
2018. máj. 31. 12:10
 3/4 anonim ***** válasza:

Katas ev eleve nem jó sem hitelhez, sem bérbeadáshoz.

Kezdő vállalkozóként meg max 10 milliót kapnál. Ha van lezárt 2 üzleti éved, egy kft átalakulással már a 15 önerővel is sanszos az ingatlan 80%-ig hitellel és mint magánszemély sem adositod el magad.Párod járuléka 0 ft, Te meg a havi 50 járulék mellé magasabb biztositasi összeget érsz el és megoldodik a "kataval nem adhatok bérbe "problémád is a meglévő tevekenysegi köröd mellé.

Kamat 2% + 2% kezelési ktg.( otp invest)

2018. máj. 31. 15:29
 4/4 anonim ***** válasza:
Majd írd meg kérlek, hogy mi lett a vége! :)
2018. jún. 1. 12:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!