Megéri KATA-s vállalkozónak lenni, vagy keressek inkább fix irodai állást?
Figyelt kérdés
Jelenleg KATA-s webfejlesztő vagyok vidéken, mert itt nincs túl sok lehetőség a szakmában. Viszont látom, hogy így például lakáshitelre, vagy nyugdíjra is rosszak a kilátásaim. Legyek inkább valahol alkalmazott, vagy ezeken a kilátásokon tudok javítani valahogy? Hogy ne minimál nyugdíjas legyek, és kaphassak lakáshitelt is.2018. máj. 5. 00:09
11/11 anonim válasza:
1. Gondolom tiszta , hogy jegyzőkönyves egy Nav ellenőrzés és nem bemondásra megy..
2. Nem tudom, hol olvastál tőlem olyat, hogy ev. szocho kedvezménye. Olyat annál inkább, hogy fejlesztés során ki lehet használni szocho kedvezményt ( ahogy itt is írtam pl. szabad vállalkozásiba ).Ha nem tiszta előtted, hogy hogyan akkor van mit fejleszteni azon amiből élsz és ajánlgatsz fizetős szolgáltatásként, saját bevallásod szerint.
3. Igen, pont erről beszélek, amikor széttárja a kezét ( adja az inkompetens tanácsokat, leigazoltat valótlan jövedelmet, hogy hitelt kapjon- ami btk. magánokirat hamisítás- , utána csodálkozik, hogy balek vadászatra szorul és frusztrált a nem fizetők miatt)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!