Egyéni vállalkozónak mennyi tb-t kell fizetnie, ha nem katás?
Figyelt kérdés
2018. máj. 4. 08:14
21/24 A kérdező kommentje:
Úgy érted nem lesz tb-m?
2018. máj. 4. 17:43
22/24 anonim válasza:
0Ft tiszteletdij esetén nem.
Ahhoz hogy legyen legalább 41.400 Ft kell, higy legyen a tiszteletdijad és az után fizetsz járulékba 15% szjat és 19,5 szochot. (12.490 Ft-ot)
Kataval szemben 94.400 Ft biztosítási összeg után is olcsóbb így a haci 32.570 ft, mint a kata 50.000-je és ugyanazt adja "tb"-be.
23/24 A kérdező kommentje:
abban reménykedtem van olyan vállalkozási forma ahol 7300 Ft a tb mint most munkanélküliként de ezekszerint az jár ebben az országban a legjobban aki nem dolgozik.
2018. máj. 4. 18:22
24/24 anonim válasza:
Létezik olyan is. Adószámos magánszemély, de a tevékenységi kör kevésbé széleskörű.
Igaz, én lepődtem meg a legjobban mikor a szolgáltató házunkban a Nav ellenőrzés rendben találta az adószámos műkörmöst. 😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!