TV műszerész, villanyszerelő, vagy elektrotechnikus - melyiket könnyebb (legalább valamivel) megtanulni?
A villanyász a legegyszerűbb és a legkellendőbb minden országban, tekintve hogy minden árammal működik. Technikust nem mindenhol keresnek, na meg vállalkozóként nem is nagyon alkalmaznak még külföldön sem, ilyen összegben amiben gondolkodsz felejtő.
Műszerész egyéniben? Hát nem kis pénz kell hozzá, de jól ki kellene képezned magad tekintve hogy rengeteg féle TV létezik és a technika fejlődik, ha lenne is pénzed saját műhelyre és felszerelésre, akkor odavisznek neked CRT, LCD, LED, OLED és plazma tévét, elvárják hogy megcsináljad de ezeket a technológiákat évek és évtizedek választják el, és holnap márkijön egy újabb TV típus.
Baromi sokat kellene ehhez dolgozni, de akkor inkább már villanyászként esélyesebb vagy. Az mondjuk nem árt ha szereted a szakmát, akik erről írtak hozzájuk tartozom nekem is van elektromos és informatikus végzettségem. Mindkettőt szeretem, és nem a pénzért, illetve nem a milliókért kezdtem el foglalkozni ezen ágakkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!