Mibe kezdjek, ha mindenről lebeszélnek, hogy úgy sem fog működik?
Mivel annyi sütnivalód sem volt, hogy ezt a kérdést egy példával is szemléltessed, így kénytelen vagyok látatlanban is igazat adni nekik.
Próbáld meg kiegészíteni érdemben a kérdésedet, mert ebben a formában "úgy sem fog" működni!
Valahogy ki kell deríteni, hogy ők ismerik jobban a te munkához és vállalkozáshoz való hozzáállásodat és szakértelmedet - vagy te.
Lehet, hogy ők a borúlátók, de az is lehet, hogy te vagy az aki túlbecsüli a saját képességeit és a kitartását.
ma 15:55
Ép ez az,hogy én nem túl becsülöm magam, hanem alá becsülöm.Valószínű,hogy az emberek nagyon borúlátók mert ha mindenki optimista lenne akkor senki nem dolgozna a gyárakban meg itt ott.Egy ismerősömnek mondták anno kis város ne nyisson masszőr üzletet de ő nyitott és most vidékről is járnak hozzá jó páran mások meg azt mondták úgy is becsődöl ne csinálja.
ma 14:28
Ezt meg fogadom,köszi.
tegnap 17:19
nem diák vagyok
tegnap 20:56
Általánosságban tettem fel a kérdés,hogy tök mindegy mit mondok az mások szerint úgy sem működik.Egyébként több gondolatom is van szóval csak általánosságból kérdeztem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!