Tegnap 16:12
Győrben mondjuk nem csodálom,hogy drága az autómosó
Nálunk Esztergomba van egy önkiszolgáló mosó a Tesconál 100 Ft 50 másodpercre elég, és bár nem a legjobb, de aki ügyesen csinálja, tehát van rutinja kb 500-600 Ft-ból szépen letudja mosni az autóját. A közeli többi mosónál minimum 800-1000 Ft kell egy elfogadható eredményért, a gépi mosás meg egy kalap sz@rt nem ér mert folyton rá kell dolgozni, így ennyi erővel viszem kézi mosóba és akkor olyan lesz az egész amilyet akarok, és akkor addig csinálom ameddig nem lesz olyan ami nekem tetszik. 800 Ft-nál nem szoktam többet fizetni érte. Téli latyakos időben heti egyszer csak öblíteni szoktam, előtte nagyját vegyszeres mosással átküldöm az egy 100 asból megvan, de jóformán csak az üveg alatti részeket nyomom át meg a hátsó csomagtér ajtót mert az szokott nagyon retkes lenni. A többit meg sima vízzel 200 Ft-ból ugye öblítésként mert az elég. Amikor vége a téli undorító időnek, na akkor szoktam picivel többet rááldozni egy jó nagy mosásra, amikor aprólékosan, szépen lassan átmosom telibe az egész autót, az összes programmal, és utána kézzel is jó szárazra szoktam törölni, az így sokáig kiszokta bírni, mert utána ha picit koszos lesz kb havonta egyszer akkor szintén 200 Ft-ból lenyomom vegyszeressel és leöblítem és az bőven elég szokott lenni. Maximum akkor áldozok erre többet ha olyan útról jövök ami rendesen össze koszolta.
Gépi mosónál is többe kerül ugyan ezzel az eredménnyel amit gyorsba leszoktam nyomni 200-300 Ftból, gépibe meg jóval 1000 t felett van a legolcsóbb lehetőség, ami nem ad vissza sokkal szebb eredményt, és hozzáteszem egyes helyeken ugyanúgy dzsuvás marad.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!