Mire vállalkoztatok? Mit csináltok?
Hűtőláda gyárban dolgoztam.Ennek sok köze nincs a szakmámhoz. Szakács az eredeti és Geográfus a bsc. minősített pályázatíró és figyelő akkreditált.
Gasztroföldrajz és terület- település fejlesztés, településmarketing az irány. A helyi gazdaság fejlesztesen belül kezdő vállalkozóknak pályázatírás, inkubátor jelleggel szolgáltató hàzat üzemeltetek vidéki, 5000 fő alatti településen. Helyi termék alapú streetfood büféim vannak ahol az alkalmazottaknak és a külsős pályázóknak külföldi szakmai gyakorlatot és karrier építési lehetőséget is biztosítok több nemzetközi partnernél hozzájárulva ezzel a jövedelmi viszonyok , fizetőképes kereslet javulásához a periférián.
Saját és ismerősi példák:
kényszerből 10 éve elkezdtem multinál dolgozni, 1 év után vezető lettem, és sok tehetséget kihozott belőlem ez a pár év, de a nagyvállalatoknál sokszor elvész az igazi cél, ezért karriertanácsadásban és munkaerő-fejlesztésben kezdtem el vállalkozni, hogy úgy érzem, teszek valamit az emberekért.
Még friss a dolog, remélem jól alakul, nagy élmény a szenvedélyemmel foglalkozni!
Ismerősök:
srác tűzoltó volt, mindig is jó üzleti vénával, pár éve alapított tűzvédelmi céget, erre ugye mindig van kereslet. Ma már annyi a munka, hogy nem bírják négyen, azért is mert mindent top színvonalon csinálnak meg.
Fiatal lány mindig is angoltanár akart lenni, összeálltak 3-an, plusz az édesapja a lánynak, aki beszállt egy adag tőkével, nagyon szuper, újféle nyelviskolát alapítottak, számomra az is elképesztő, mennyire tudatosan, alkalmazottaikra figyelve irányítják a dolgokat. Nincs eszeveszett profit, de szépen megélnek belőle és imádják, az apának a monoton munkája mellett a cég ügyintézése lett a szenvedélye, egész megfiatalodott. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!