VÁLLALKOZÓK! Mit csináltok ha a cégeteknek nincs munkája?
Szia!
Nem írtad, milyen tevékenységet végzel, ezért konkrét tippeket sajnos nem tudok adni.
Rengeteg ügyfélszerző technika létezik, és vannak, akik ezeket nagyon profin oktatják ( rengeteg ingyenes anyag letölthető tőlük, de a fizetős anyagok is hamar megtérülnek :) )
Én régóta ügyfelük vagyok, bátran ajánlom Őket - anélkül, hogy bármilyen hasznom származna ebből: [link]
OK, akkor jó úton jársz :)
Tényleg szolgáltatás v termékfüggő a válasz, ha országosan tudsz szolgáltatni, akkor neten érdemes népszerűsíteni ( AdWords, apróhirdetések, vagy a Tieddel rokon szolgáltatások oldalán )
Ha a környékeden tudsz szolgáltatni, akkor egy kisebb területen rendszeres szórólapozás, ütős hirdetés feladása a helyi újságban, stb.
Sok sikert!
Nekem pl. van egy mellékjövedelmem ami igen jól hoz a konyhára, abból fizetem a járulékokat, ha épp nincs vagy kevés a bevételem. Igen változó sajnos...
De mindenképpen érdemes valami mellékeset bevállalnod, ha érdekelne pár infó dobj egy emailt.
Persze a legjobb fegyver a támadás, mindig elő kell rukkolni valami újjal, hogy több ügyfeled legyen, bár néha nehéz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!