Hol vásárolnak az emberek?
Neten Nem,
Hirdetési oldalakon, aukciós oldalakon, webshopban Nem,
Forgalmas út melletti boltban Nem,
A Plázákban meg csak lézengenek mert van légkondi..
El lehet még valamit is adni ebben az országban ami nem Élelmiszer, Vagy dohányáru, vagy ifjúsági műszaki cucc??
Nem azt akarom hallani amit a Tv be szajkóznak hanem a valóságot..
Az internetes vásárlás gyerekcipőben jár itthon..
Még mindig!!!
A második igen jól megvílágítja a dolgot szerintem..
Eszerint kihalóban lenne az egyéni kereskedelem fogalma?!?
"Hol vásárolnak az emberek?"
ott, ahol te is vásárolsz.
A kérdezaő kommentjeire (harmadik válaszoló vagyok):
Nekem fogalmam sincs, mit szajkóznak a TV-ben, nem szoktam nézni. Ha te nem azt akarod hallani, te se nézzed!
Az internetes vásárlás valóban gyerekcipőben jár itthon, de
- az a gyerekcipő már nem kisbabacipő, inkább olyan, amit serdülőkorban hordanak;
- a gyerekek egyszercsak felnőnek.
Az internetes vásárlást tekintve gyereknek láthatjuk, milyen az, amikor felnőnek. Egyesült Államokban vagy Nyugat-Európában, már egészen érett korban van, és köszöni szépen jól érzi magát. Sosem fogja a hipermarketeket, a plázákat, a piacot vagy a kisboltokat teljesen kiszorítani, de egyre nagyobb szeletet kér a tortából, és bizonyjóval 50% fölött lesz a részesedése, maikor már lényegében megáll a növekedés, és szép lassan elkezdi kiszorítani valami újabb találmány, amit ma még el sem tudunk képzelni.
Arra a kérdésre, hogy hol vásárolnak, nem adható egzakt válasz, mert az emberek különbözőek Az sem mindegy, milyen termékkörről beszélünk, hiszen autót nem szokás a Lehel piacon venni, de szárazkolbászt vagy paradicsomot annál inkább.
Arra a kérdésedre, hogy kihalóban lenne az egyéni kereskedelem, határozott NEM a válasz. Az egyéni kereskedelemnek ugyanis van egy olyan tulajdonsága, amit sem a pláza, sem a kisbolt, sem a webshop, sem a városszéli zarándokhely nem tud lemásolni: nem lehet benne sikeres, aki nem becsületes. Ha a Tescóban szart veszel, jövő héten is becsalogatnak a reklámmal. Nagy Béla viszont nem tud reklámmal becsalogatni. A direkt marketing meg nem túl könnyű meló. Ezért aki hosszú távra szeretne ügyfelet, nem csaphatja őt be. Ezt a tulajdonságot a potenciális vásárlók is észreveszik, ezért a közvetlen (egyéni) kereskedelemnek mindig is lesz részesedése.
én meg az első vagyok..nem tudom, mit szajkóznak a tévében, mert tévém az nincs...viszont a vásárlásaink jó része interneten megy, az élelmiszereket kivéve, meg talán a fűrészárut sem ott vettük...egyébként a lakásfelújítás gyakorlatilag minden kellékét ott szerezzük be....használtat és újat is..
és most fizettem internetes felületen internetszámlát ill. folyamatosan aukciós oldalakon vásárolok
a párom majd minden számítógép alkatrészt v műszaki cikket webáruházban vásárol
az 54 éves anyukám a varrógépét az e-digitaltól vette, a 62 éves apám dvd-ket szokott rendelni online....
sógorom a vaterán vett kerti szerszámtároló házikót 3*4 m ...
nincs az az internetes kereskedelem és online aukció olyan gyerekcipőben nálunk
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!