Nem való nekem a közösségi munka, bele merjek vágni vállalkozásba?
Jajjj. Javaslom, hogy mielőtt azt gondolnád, hogy egy vállalkozásban a magad ura vagy és nem kell "nemszeretem" dolgokat csinálnod, előtte olvass el pár vállalkozással kapcsolatos tudnivalót. Adózás, számlázás, Áfa, nem áfa, stb.
Nem tudom, mi a szakmád, de egészen biztos vagyok benne, hogy abban is bele fogsz futni nemszeretem dolgokba - sőt! nemszeretem megrendelőkbe is.
Magadnak kell felhajtani a munkát, szerződéseket kötni, stb.
Ha egy levélküldés számodra nehézséget okoz, akkor mi lesz Veled vállalkozóként, ahol számtalan nehézségen kell átrágni magad, hirtelen megváltozó feltételek között is "életben maradni", stb
Család könyveléssel foglalkozik. Rengeteg olyan meló van, meg új szabály, ami miatt nagyon utálják már. Mióta a mostani kormány van hatalmon, 4-5x nehezebb az életük, mert annyi hülyeséget kell vezetniük.
Ugye tervbe van véve, hogy állami szinten átveszik a könyvelést, csak a NAV évekkel van elmaradva szószerint a papírmunkával.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!