Milyen vállalkozásba kezdjek 48-évesen?
Mihez értesz, üzleti terv (költségek feltérképezése)és van-e igény rá? Ezek a legfontosabb kérdések - különben csak eltapsolod a pénzed...
Nem gonoszkodásból, lehurrogásból írtam,ahogy olvastam a kérdésed, bevillant az az ismerősöm, akinek az egyik gyereke beteg, volt 3 millió ft-ja, befektetett egy kis büfé nyitásába és most roppant sajnálom, de úgy tűnik, bele fog bukni - elszállt az összes pénze... :-(
"valj KATAs egyeni vallalkozova"
Bár nagyon jókat tanácsoltál a kérdezőnek, de azért azt is említsük meg, hogy a KATA-s vállalkozónak havi 50 ezer ft az adója, ha éppen nincs bevétele, akkor is.
Ha van főállásod, akkor nagyon okosan csinálod, hogy már most az előremenekülésen gondolkozol. Valóban az lenne a járható út (első vagyok, KATA-s), hogy a főállásod mellett próbálj meg szabad idődben munkákat vállalni (villanyszerelőst), s ha már kicsit bejárattad magad és van egy stabil jövedelmed belőle, akkor esetleg kilépni.
Ráadásul mellékfoglalkozású KATA-s ként "csak" 25 ezer ft lenne havonta az adó.
kereskedelembe nem vágnék bele a helyedbe - nem tudom, mennyire értesz hozzá, de ott azért a 2 millió kevés lehet... (árukészlet, helyiségbérlet, rezsi, stb.) Pénztárgép 150 ezer ft kezdésnek, és így tovább...
Nos, az ötlet jó lett volna kb. 3-4 évvel ezelőtt - most már nem.
A Vatera a LED keresőszóra 28.450 db terméket adott ki. Gondolod, hogy tudnál az interneten egy soha meg nem talált webshopban versenyezni az évek óta a piacon lévő (pl. 350 ft-os izzó)- cégekkel? Szerintem nem... Bocs, hogy kiábrándítalak, de 9 éve árulok a Vaterán - van egy kis rálátásom a dolgokra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!